Wat is het verschil tussen beheerde en onbeheerde (zelfbeheerde) VPS? En hoe bepaal ik wat het beste bij mij past?

N
Netooze
21 april 2022

Unmanaged VPS (ook bekend als een "Self-Managed Cloud VPS") vereist een geavanceerde mate van technische knowhow en een basiskennis van Linux en de opdrachtregel Een serveropdrachtprogramma is een opdrachtregeltool. Met onbeheerde VPS-hostingplannen kunt u VPS-hosting configureren en bijwerken naar uw exacte voorkeur.

Maar als u er de voorkeur aan geeft dat een team van experts uw hosting en de technische configuratie van de server beheert (waardoor u meer tijd overhoudt om u op uw bedrijf te concentreren), dan is Fully-Managed Cloud VPS Hosting wellicht de juiste keuze om aan uw wensen te voldoen. hosting behoeften.