Gedeelde hosting versus Cloud VPS-hosting

Netooze
21 april 2022

Bij shared hosting worden de services van de server (RAM, CPU, enzovoort) gedeeld door verschillende clients. Uw gegevens worden nog steeds gehost op een gemeenschappelijke server met VPS Hosting (Virtual Private Server Hosting), maar u krijgt uitsluitend op basis van uw VPS-contract een vooraf gedefinieerde hoeveelheid servercapaciteit toegewezen. Beschouw het als VIP-toegang tot een feest. Je staat in de rij voor dezelfde show als iedereen, maar je hebt exclusieve toegang en ondersteuning. U zult nooit strijden om servercapaciteit, omdat u al een speciaal aantal resources hebt gereserveerd voor uw account.