Hoe maak je een privé-subnet aan?

26 september 2019

Het creëren van een privénetwerk is een gratis service voor onze klanten. U kunt alleen servers samenvoegen die zich in hetzelfde datacenter bevinden. Ga hiervoor in het verticale menu naar de Netwerken klik en klik Voeg netwerk toe .

Selecteer het datacenter waarin het netwerk wordt gemaakt, het type netwerk Prive netwerk en een handige naam. Indien nodig kunt u DHCP gebruiken. Klik Maak netwerk .

Uw netwerk krijgt een gateway en een masker, de netwerkcapaciteit is 256 adressen. Om de server met het netwerk te verbinden, schakelt u de Connecteren tuimelschakelaar naar de actieve status en klik op Bespaar  .

Wanneer u bent verbonden met een netwerk, wordt een andere netwerkadapter toegevoegd aan uw virtuele server, die moet worden geconfigureerd op het niveau van het besturingssysteem. Als uw netwerk geen DHCP heeft, zijn lokale adressen beschikbaar in het configuratiescherm.