Hoe opslag activeren?

26 september 2019

Activeren object cloudopslag, ga naar het configuratiescherm en selecteer de Opslag service in het verticale menu. een Activeren knop verschijnt in een nieuw venster - klik erop.

Activering duurt meestal een paar seconden, waarna u rechtstreeks vanuit het bedieningspaneel een interface ziet om met de opslag te werken.

U kunt werken met cloudopslag met behulp van S3-protocollen, Swift API, FTP en applicaties van derden.