Maak een server in Windows Server 2008 met de update KB4088875 / KB4088878

N
Netooze
31 januari 2020

Microsoft lanceert regelmatig updates voor zijn remedies. Na het monteren van een paar van hen, zijn er bijzaken. Laten we er in het tijdschrift eens over nadenken hoe we met het scenario kunnen omgaan bij het installeren van de update KB4088875/ KB4088878 voor Windows Web Server.

Hoe te repareren

Na het installeren van de update worden de instellingen van de netwerkverbinding in het besturingssysteem gereset. Het serversysteem is niet meer beschikbaar voor RDP-link.

Overweeg een dienst voor een virtuele server. We linken ernaar via de internetinterface:

Schermafbeelding #1. Maak verbinding via webinterface.

Het systeem zal u zeker vragen om een ​​combinatie van 3 toetsen in te drukken. Druk op de schakelaar zoals weergegeven in de afbeelding:

Schermafbeelding #2. Druk op toetsen.

Laten we inloggen op het systeem. Ga naar netwerkeigenschappen. Open het "Configuratiescherm", hoogstwaarschijnlijk in het gebied "Netwerkcontrolecentrum". Open de verbinding residentiële of commerciële eigendommen, daarna hoogstwaarschijnlijk naar de TCP/IPv4-protocolparameters:

Schermafbeelding #3. protocol eigenschappen.

In het geopende venster, de handmatige instelling vastgesteld, voert u in de lege velden de informatie in die wordt aangeboden op de Netooze-site op het tabblad Instellingen:

Schermafbeelding #4. Verbindingsinstellingen.

Klik na het aanbrengen van wijzigingen op OK. Bewerken bevestigen.

We proberen via RDP verbinding te maken met de server.