Momentopnamen van cloudserver

26 september 2019

Een snapshot is een kopie van het volledige bestandssysteem van de server. Een snapshot wordt, in tegenstelling tot een back-up, snel gemaakt en alleen wanneer de gebruiker het opdracht geeft.

Elke server kan slechts één momentopname opslaan. De momentopname wordt 7 dagen bewaard en daarna automatisch gewist.

De kosten van de service zijn afhankelijk van de hoeveelheid schijfruimte op de server.

Een momentopname maken

Om een ​​momentopname van de server te maken, selecteert u degene die u nodig heeft en gaat u in het horizontale menu naar het tabblad Snapshots → Neem een ​​momentopname . Voer in het lege veld een naam in voor de momentopname en klik op Momentopname maken .

Herstellen vanaf een momentopname

Om een ​​server te herstellen vanaf een snapshot, ga naar het menu Snapshots → Herstellen vanaf momentopname . Op de foto staan ​​de naam en het tijdstempel. Om te herstellen, klikt u op de herstellen knop . Ook op deze pagina is het mogelijk om de gemaakte snapshot te verwijderen.