control panel

Webhostingbedrijven geven een bedieningspaneel voor het beheren van uw webhostingaccount en website. Een configuratiescherm is een webgebaseerde interface waarmee klanten al hun hostingservices vanaf één plek kunnen beheren. U kunt een configuratiescherm gebruiken om onder andere e-mailaccounts toe te voegen, domeinen te parkeren, apps te installeren, bestanden te uploaden en databases te beheren.