Add-on domein

Een add-on-domein is een volledig functioneel domein dat vanuit het configuratiescherm kan worden aangemaakt. Alle functionaliteiten van het primaire domein, zoals het maken van een website of e-mailadressen, kunnen ook op het add-on-domein worden uitgevoerd. Het add-on-domein is een onafhankelijk domein zonder verwijzing naar het primaire domein. Alleen delen de bestanden van beide domeinen hetzelfde configuratiescherm en dezelfde server.